Vind je RIX vacature

Zoekfilters

Locatie

Afstand: 30 km
Branche
Salaris
€ 0 € 5000≥
Diensttype
69 vacatures gevonden
Uitgelicht

Accountmanager Transport bij RIXZ

RIXZ is op zoek naar versterking! RIXZ is het platform voor zelfstandig ondernemers binnen de transportsector. Dagelijks brengen wij zelfstandige vrachtwagenchauffeurs en machinisten in contact met opdrachtgevers binnen de branche. RIXZ is wegens uitbreiding en snelle groei op zoek naar een accountmanager.
Direct in dienst € 2600 p.m. / 1 fte Ridderkerk 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Chauffeur B zaterdag Barendrecht

Ben jij op zoek naar een dynamische (bij)baan als chauffeur waarbij je een cruciale rol speelt in de distributie van verse groente en fruit naar horecagelegenheden? Dan is deze functie iets voor jou! Wij zijn een groente en fruit groothandelaar in Barendrecht en op zoek naar een gemotiveerde Chauffeur met een rijbewijs B om ons team per direct te versterken op de zaterdag.
Uitzenden en daarna in dienst € 2427 p.m. / 1 fte Barendrecht 8 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Combi vrachtwagenchauffeur CE regio Nijmegen

Vrachtwagenchauffeur CE opgelet! Wil je een 4-daagse werkweek en een goed salaris? Heb jij ervaring als kraanwagenchauffeur of als combi chauffeur? Lees dan snel verder!
Direct in dienst € 4000 p.m. / 1 fte Nijmegen 55 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Combi vrachtwagenchauffeur CE regio Breda

Vrachtwagenchauffeur CE opgelet! Wil je een 4-daagse werkweek en een goed salaris? Heb jij ervaring als kraanwagenchauffeur of als combi chauffeur? Lees dan snel verder!
Direct in dienst € 4000 p.m. / 1 fte Breda 55 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur CE Nationaal

Ha Chauffeur! Op zoek naar een nieuwe werkgever? Onze opdrachtgever uit Delft is wegens uitbreiding van de werkzaamheden op zoek naar vaste (allround) trekker-oplegger chauffeurs!
Uitzenden en daarna in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Delft 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur B Papendrecht

Ben jij graag zelfstandig op pad met een bakwagen? Heb jij ervaring in de logistiek en ben je klantvriendelijk? Lees dan snel verder.
Uitzenden en daarna in dienst € 2400 p.m. / 1 fte Papendrecht 40 uur
Bekijk vacature

Operationeel Inkoper Rotterdam (rechtstreeks contract)

Heb jij ervaring als operationeel inkoper of heb jij een commerciële achtergrond? Namens onze partner in regio Rotterdam-Noord zijn wij wegens groei op zoek naar een operationeel inkoper. Je krijgt hier een rechtstreeks contract!
Direct in dienst € 3250 p.m. / 1 fte Rotterdam-Noord 40 uur
Bekijk vacature

Technisch Assemblage Medewerker

Ben jij technisch aangelegd en zou jij het leuk vinden om unieke, exclusieve (maatwerk) aluminium frames te maken? Dan is functie van technisch assemblage medewerker in de buurt van Barendrecht iets voor jou! 
Uitzenden en daarna in dienst € 2150 p.m. / 1 fte Barendrecht 40 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Rotterdam

Wil jij graag werken in een technisch magazijn? Heb jij ervaring met het rijden van een hef- en/of reachtruck? Dan is de baan van magazijnmedewerker in de buurt van Rotterdam, de baan die je zoekt! 
Uitzenden en daarna in dienst € 2250 p.m. / 1 fte Rotterdam 38 uur
Bekijk vacature

Logistiek Medewerker Gouda

Wil jij niet werken op basis van een uitzendcontract, maar wil jij direct in dienst? Ben jij een goede heftruckchauffeur en hou je van werken in een magazijn? Dan hebben we de vacature voor jou! 
€ 2200 p.m. / 1 fte Gouderak 40 uur
Bekijk vacature

Administratief medewerker Pijnacker Part-Time

Ben jij nauwkeurig, georganiseerd en op zoek naar een parttime functie als administratief medewerker?  Dan is deze functie in de urenadministratie de perfecte kans voor jou! 

Uitzenden en daarna in dienst Pijnacker 16 uur
Bekijk vacature

Transportplanner inzameling (rechtstreeks contract)

Ben jij een gedreven transportplanner met ervaring in de inzameling van bedrijfsafval? Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het efficiënt inplannen van vuilniswagens en het coördineren van de inzamelingsactiviteiten? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!
Direct in dienst € 3500 p.m. / 1 fte 's-Gravenhage 40 uur
Bekijk vacature

Supply Chain Medewerker (rechtstreeks contract)

Werk je graag in een internationale technische organisatie? Lever jij graag een bijdrage aan de inkoop? Wordt dan de nieuwe Supply Chain Medewerker bij onze partner in regio Rotterdam-Noord.

Direct in dienst € 3500 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur/Machinist Cleaning Rotterdam (rechtstreeks contract)

Machinisten opgelet! Ben jij op zoek naar een nieuwe werkgever waar je kan werken in dagdiensten, van maandag tot vrijdag? Werk je graag in een klein team en neem je liever afscheid van de chemieparks? Dan zoeken wij jou!
Direct in dienst € 3057 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Transportplanner Moerdijk (rechtstreeks contract)

Gezocht! Transportplanner voor het internationaal tankvervoer. Ben jij op dit moment werkzaam als planner of heb jij eerder als planner gewerkt en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder! Wij zijn per direct op zoek naar een transportplanner met ervaring.

Direct in dienst € 4300 p.m. / 1 fte Moerdijk 40 uur
Bekijk vacature

Medewerker groenvoorziening Hellevoetsluis

Vind jij het heerlijk om buiten te werken en ben je er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken? Dan is deze vacature als Medewerker Groenvoorziening in Hellevoetsluis geschikt voor jou!
Uitzenden en daarna in dienst € 2450 p.m. / 1 fte Hellevoetsluis 40 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur C Reiniging

Gezocht: Vrachtwagenchauffeur Wasvoertuig Wij zijn per direct op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken.
Direct in dienst € 3100 p.m. / 1 fte 's-Hertogenbosch 40 uur
Bekijk vacature

Machineoperator Krimpenerwaard

Heb jij ervaring met zagen (van plaatmateriaal)? En hou jij van machines, ben je technisch of vind je het leuk dit te leren? Dan is de functie van machineoperator in de Krimpenerwaard iets voor jou!
Uitzenden en daarna in dienst € 2600 p.m. / 1 fte Krimpenerwaard 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C Grondzuigwagen

Klaar voor een nieuwe uitdaging als chauffeur/machinist? Wil je werken met gespecialiseerde voertuigen en daarbij werkzaamheden uitvoeren rondom de wagen? Dan is dit de baan waar je naar op zoek bent!
Direct in dienst € 3400 p.m. / 1 fte Botlek Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Bijrijder in Regio Zaandam

Nou kerel, Klaar om je technische kunsten te laten zien! Wij zoeken iemand die storingen aan ondergrondse containers kan repareren en de kans krijgt om carrière te maken in een snelgroeiend bedrijf. Onze opdrachtgever biedt jou als bijrijder/assistent servicemonteur die kans. Lees snel verder!

Uitzenden en daarna in dienst € 2850 p.m. / 1 fte Zaandam 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur/Belader bedrijfsafval Regio Eindhoven

Hey, actieve chauffeurs, let even op. Zoek jij als chauffeur een baan waarin je meer kunt doen dan alleen maar rijden? Dan is deze vacature als Chauffeur/Belader van bedrijfsafval perfect voor jou! Lees dan snel verder!

Uitzenden en daarna in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Eindhoven 40 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur CE Haakarm Regio Eindhoven

Hee, vrachtwagenchauffeurs, luister eens! Heb jij zin om in de afvalinzameling te werken en wil je graag rijden met zo'n haakarm-combi? Lees dan snel verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 3049 p.m. / 1 fte Eindhoven 40 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur CE Haakarm Regio Breda

Hee, vrachtwagenchauffeurs, luister eens! Heb jij zin om in de afvalinzameling te werken en wil je graag rijden met zo'n haakarm-combi? Lees dan snel verder!

Uitzenden en daarna in dienst € 3049 p.m. / 1 fte Breda 40 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur CE Portaalwagen Regio Eindhoven

Vrachtwagenchauffeurs, let op! Als je geïnteresseerd bent in het inzamelen van afvalcontainers met een portaalwagen in de regio Eindhoven, lees dan snel verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 3049 p.m. / 1 fte Eindhoven 40 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur CE Portaalwagen Regio Breda

Vrachtwagenchauffeurs, let op! Als je geïnteresseerd bent in het inzamelen van afvalcontainers met een portaalwagen in de regio Breda, lees dan snel verder!

Uitzenden en daarna in dienst € 3049 p.m. / 1 fte Breda 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek Medewerker Nieuwegein

Is het magazijn de omgeving waar jij op je best bent? Sluit je dan aan bij een super gezellig team! In de omgeving van Nieuwegein start jij straks als Logistiek medewerker en ben je onderdeel van een gezellig en jong team.
Uitzenden en daarna in dienst € 2400 p.m. / 1 fte Nieuwegein 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C gezocht voor vaste uren met extra uitdaging!

Hey, actieve chauffeurs! Ben jij als chauffeur op zoek naar een baan met vaste uren en heb je zin om ook meer te doen dan alleen maar rondkarren? Dan is deze vacature voor Chauffeur / Belader helemaal op jouw lijf geschreven.
Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Nieuwerkerk aan den IJssel 40 uur
Bekijk vacature

Uitvoerder Groen in Papendrecht

Uitvoerders, Even Opletten! Ben je ervaren in groenbeheer en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Beschik je over natuurlijk leiderschapstalent en ben je bedreven in organiseren en snel handelen? Dan zou de functie van Uitvoerder wellicht perfect voor jou kunnen zijn. Lees verder voor meer informatie!

Direct in dienst € 3800 p.m. / 1 fte Papendrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C glaswagen in de regio Dordrecht

Vrachtwagenchauffeur, we hebben je nodig! Als jij de truckkoning bent van afvalinzameling en zin hebt om lokaal met een glaswagen te rijden in de regio Dordrecht, lees dan snel verder!

Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur CE Portaalwagen regio Dordrecht

Vrachtwagenchauffeurs opgelet! Heb jij ervaring in afvalinzameling en vind je het leuk om lokaal te werken met een portaalwagen? Ben je bovendien woonachtig in de buurt van Dordrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C Portaalwagen regio Dordrecht

Vrachtwagenchauffeurs opgelet! Heb jij ervaring in afvalinzameling en vind je het leuk om lokaal te werken met een portaalwagen? Ben je bovendien woonachtig in de buurt van Dordrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C Haakarm regio Dordrecht

Vrachtwagenchauffeurs opgelet! Heb jij ervaring in afvalinzameling en vind je het leuk om lokaal te werken met een haakarm? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever wil het team van haakarm-chauffeurs uitbreiden. Interesse? Lees snel verder.
Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur CE Haakarm regio Dordrecht

Vrachtwagenchauffeurs opgelet! Heb jij ervaring in afvalinzameling en vind je het leuk om lokaal te werken met een haakarm-combi? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever wil het team van haakarm-chauffeurs uitbreiden. Interesse? Lees snel verder.
Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C op de Waswagen voor Ondergrondse Containers

Chauffeur! Ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste werkgever en ga jij het liefst aan de slag in de afvalinzameling/reiniging? Dan is de vacature bij onze opdrachtgever uit Zaandam wellicht iets voor jou!
Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Zaandam 40 uur
Bekijk vacature

Kraanwagenchauffeur CE bij Transport Arie Kreuk

Kraanhelden en hengelaars opgelet! Transport Arie Kreuk is op zoek naar nieuwe collega's. Het gaat goed met het bedrijf en daarom weten steeds meer klanten ons te vinden. Groei jij met ons mee? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste vrachtwagenchauffeurs met kraanervaring. 
Direct in dienst € 3206 p.m. / 1 fte Ridderkerk 40 uur
Bekijk vacature

Meewerkend voorman groenvoorziening Hellevoetsluis

Vind jij het leuk om de ploeg te leiden? En heb je al enige ervaring in de groenvoorziening? Dan is de vacature van Meewerkend Voorman Groenvoorziening in Hellevoetsluis weggelegd voor jou! Ervaring als voorman is niet vereist, dus lees zeker verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Hellevoetsluis 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C / Monteur bij Waste Vision

Ben jij op zoek naar een vaste werkgever waar je jouw passie voor sleutelen kunt combineren met vrachtwagen rijden? Werk je graag op (redelijk) vaste werktijden en hecht je waarde aan vrije weekenden? Dan is Waste Vision jouw ideale nieuwe werkgever!
Direct in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Heinenoord 40 uur
Bekijk vacature

Servicemonteur regio Nijmegen bij Waste Vision

Elke dag een nieuwe uitdaging en werk je het liefst zelfstandig? Wordt dan Servicemonteur in de regio Nijmegen bij onze partner Waste Vision. RIX zoekt namens Waste Vision een nieuwe servicemonteur. Je krijgt rechtstreeks een contract bij Waste Vision. 
Direct in dienst € 2750 p.m. / 1 fte Nijmegen 40 uur
Bekijk vacature

Gezocht: monteur met groot rijbewijs (C)

Ben jij op zoek naar een vaste werkgever waar je jouw passie voor sleutelen kunt combineren met vrachtwagen rijden? Werk je graag op (redelijk) vaste werktijden en hecht je waarde aan vrije weekenden? Dan is deze vacature perfect voor jou!
Direct in dienst € 3300 p.m. / 1 fte Oud-Beijerland 40 uur
Bekijk vacature

Monteur toegangscontrolesystemen (direct in dienst!)

He he, eindelijk. Aangekomen bij het hotel na een lange reis. Snel inchecken, koffers naar boven sleuren en dan neerploffen op het kingsize bed, heerlijk toch? Je staat voor je hotelkamer en alleen nog naar binnen voordat de relaxmodus aan kan. ‘Nee he…., de paslezer werkt niet!’ Herken jij deze frustratie en los je eigenlijk het liefst zelf dit soort problemen op? Dan ben jij de persoon die we zoeken! 
Direct in dienst € 2750 p.m. / 1 fte Spijkenisse 40 uur
Bekijk vacature

Middelbaar Veiligheidskundige (Rechtstreeks contract)

Gezocht: Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) in het havengebied Rotterdam!

Ben jij in het bezit van een MVK-diploma en ben je op zoek naar een vaste werkgever waar jij in loondienst aan de slag kan als MVK'er? Dan zoeken wij jou!
RIX is voor een mooie opdrachtgever op zoek naar een gedreven veiligheidsman/vrouw die zich in een vrije rol wil bekommeren om de interne processen en veiligheid.
Direct in dienst € 4500 p.m. / 1 fte Botlek Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Industrieel reiniger / cleaner Rotterdam (rechtstreeks contract)

Heb jij ervaring als industrieel reiniger of cleaner? Ben jij bekend met reinigen van tankcontainers? Ga dan als industrieel reiniger / cleaner aan de slag bij onze partner in Rotterdam (Alexandrium). Je krijgt een rechtstreeks contract en een goed salaris.


Direct in dienst € 2750 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

(Senior) HR Adviseur bij Ritmeester in Rotterdam (3-4 dagen per week)

Ben jij een ervaren HR-professional met een passie voor zowel operationeel als strategisch HRM werk? Heb je minimaal een HBO HRM achtergrond en ben je klaar voor de uitdaging om een sleutelrol te spelen in de verdere ontwikkeling van HR-instrumenten binnen een sterk groeiende logistieke dienstverlener? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Direct in dienst € 4500 p.m. / 1 fte Rotterdam 28 uur
Bekijk vacature

Chauffeur CE bij Transport Arie Kreuk in Ridderkerk

Kraanhelden en hengelaars opgelet! Transport Arie Kreuk is op zoek naar nieuwe chauffeurs. Het gaat goed met het bedrijf en daarom weten steeds meer klanten ons te vinden. Groei jij met ons mee? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste vrachtwagenchauffeurs CE met (of zonder) kraanervaring. 
Direct in dienst € 3206 p.m. / 1 fte Ridderkerk 47 uur
Bekijk vacature

Logistiek Planner Drechtsteden

Ontdek jouw carrière als Logistiek PlannerBen jij een meester in het organiseren en coördineren? Heb je een scherp oog voor detail en een passie voor logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Zwijndrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur/Belader bedrijfsafval Regio Breda

, actieve chauffeurs, let even op. Zoek jij als chauffeur een baan waarin je meer kunt doen dan alleen maar rijden? Dan is deze vacature als Chauffeur/Belader van bedrijfsafval perfect voor jou! Lees dan snel verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Breda 40 uur
Bekijk vacature

Cleaner / Industrieel reiniger Rotterdam (rechtstreeks contract)

Hé Rotterdamse kanjer! Ben jij een ouwe rot in het vak als industriële poetskoning of poetskoningin? Of heb je gewoon zin om dit typisch Rotterdamse ambacht te leren? Lees effe verder, toch!

Direct in dienst € 2750 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

(Aankomend) Teamlead Warehouse

Durf jij de leiding te nemen in ons gloednieuwe warehouse in Waalhaven, Rotterdam? Ben jij de logistieke aanvoerder die we zoeken? 

Uitzenden en daarna in dienst € 2800 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur CE Internationaal (direct contract)

Ha vrachtwagenchauffeur! Ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste werkgever waar jij een cruciale rol gaat spelen binnen de organisatie? Lijkt het je leuk om eigen filialen te bevoorraden met goederen en ben je graag een aantal dagen per week van huis? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Direct in dienst € 3485 p.m. / 1 fte Utrecht 55 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur CE Dagritten (direct contract)

Ha vrachtwagenchauffeur! Ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste werkgever waar jij een cruciale rol gaat spelen binnen de organisatie? Lijkt het je leuk om eigen filialen te bevoorraden met goederen en werk je het liefst 40 tot 50 uur per week? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Direct in dienst € 3485 p.m. / 1 fte Utrecht 45 uur
Bekijk vacature

Terreinmedewerker Moerdijk

Zin in een toffe job als terreinmedewerker? Die hebben we voor je in Moerdijk. Gewoon, lekker simpel en leuk!

Uitzenden en daarna in dienst € 2200 p.m. / 1 fte Moerdijk 40 uur
Bekijk vacature

Operator eindverpakkingslijn in Papendrecht

Hey Smooth Operator!
Sta jij open voor de functie eindverpakkingslijn operator, dan hebben wij een hele leuke baan voor jou in de voedingsmiddelenindustrie!

Bij onze partner in Papendrecht zoeken ze iemand die veel ervaring heeft als operator en die veel plezier uit zijn werk haalt. 
Uitzenden en daarna in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Papendrecht 36 uur
Bekijk vacature

Medewerker groenvoorziening met doorgroeimogelijkheden in Hellevoetsluis

Ben jij een ervaren medewerker groenvoorziening die toe is aan een nieuwe stap? Dan is de vacature van Meewerkend voorman groenvoorziening in Hellevoetsluis iets voor jou!
Uitzenden en daarna in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Hellevoetsluis 40 uur
Bekijk vacature

Leerling Boomverzorger

Ben jij een collegiale, sportieve boomverzorger en bekijk je projecten het liefst van boven uit de boom? Lees dan snel verder! 
Uitzenden en daarna in dienst € 2350 p.m. / 1 fte Den Haag 40 uur
Bekijk vacature

Administratief Medewerker IT Vlaardingen (rechtstreeks contract)

Zoek jij een administratieve rol? Vind je het leuk om veel te lezen, uit te zoeken en documenten op te stellen? Wordt dan de nieuwe administratief medewerker bij onze partner in Vlaardingen.
Direct in dienst € 2500 p.m. / 1 fte Vlaardingen 40 uur
Bekijk vacature

Allround montagemedewerker Nieuwegein

De ene dag op de heftruck en de andere dag op locatie aan het (de)monteren, deze vacature heeft het beste van beide! Solliciteer direct op de functie allround montagemedewerker in Nieuwegein. 
Uitzenden en daarna in dienst € 2350 p.m. / 1 fte Nieuwegein 40 uur
Bekijk vacature

Servicemonteur Dordrecht

Heb jij 2 (technische) rechterhanden en ben jij op zoek naar een baan voor lange termijn? 
Dan past de functie van service monteur in Dordrecht zeker bij jou!
Uitzenden en daarna in dienst € 2400 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur Terneuzen

Ho, stop! Heftruckchauffeurs gezocht!

Wij zijn per direct op zoek naar een heftruckchauffeur voor onze werkgever gevestigd in de buurt van Terneuzen. Heb jij ervaring met het besturen van een (vork)heftruck en ben je op zoek naar een vaste baan? Lees dan snel verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 2825 p.m. / 1 fte Terneuzen 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C / Monteur buitendienst Utrecht

Chauffeur, ben jij die werkweken van 60 uur (of meer) helemaal zat? Aan het einde van de dag toch ‘nog even’ een rit doen, dat hoeft niet! Kom werken als Servicemonteur buitendienst. Je rijdt dan met de vrachtwagen (C rijbewijs) en je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van slimme afvalcontainers en preventief onderhoud hieraan.
Direct in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Utrecht 40 uur
Bekijk vacature

Leerling Kraanwagenchauffeur CE bij Transport Arie Kreuk

Heb jij een CE-rijbewijs en droom jij ervan om kraanwagenchauffeur te worden? Transport Arie Kreuk is op zoek naar nieuwe collega's. Het gaat goed met het bedrijf en daarom weten steeds meer klanten ons te vinden. Groei jij met ons mee? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste vrachtwagenchauffeurs. Je wordt intern opgeleid tot kraanwagenchauffeur. 

Direct in dienst € 3068 p.m. / 1 fte Ridderkerk 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur CE Autolaadkraan bij Waste Vision

Chauffeur, ben jij die werkweken van 60 uur helemaal zat? Aan het einde van de dag toch ‘nog even’ een rit doen, dat hoeft niet! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trekker-oplegger chauffeur die aan de slag wil bij Waste Vision in Heinenoord
Direct in dienst € 3350 p.m. / 1 fte Heinenoord 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek medewerker Bleiswijk

Werken als logistiek medewerker in het gloednieuwe distributiecentrum in Bleiswijk? Ben jij in het bezit van een heftruck-/ of reachtruckcertificaat? Lees dan snel verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 2400 p.m. / 1 fte Bleiswijk 40 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Zwijndrecht

Werk jij graag in flexibele werktijden, samen met leuke collega's en in een mooi magazijn? Als magazijnmedewerker in de omgeving Zwijndrecht is dit gegarandeerd wat je zoekt! 
Uitzenden en daarna in dienst € 2300 p.m. / 1 fte Zwijndrecht 40 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Ridderkerk

Word Magazijnmedewerker in Ridderkerk en ontdek de wereld van kantoormeubilair bij onze gespecialiseerde werkgever. Doe mee aan dit avontuur en solliciteer nu!
Uitzenden en daarna in dienst € 2300 p.m. / 1 fte Ridderkerk 40 uur
Bekijk vacature

Operator Verpakkingslijn (36 uur)

Ben jij een ervaren Operator in de voedingsmiddelenindustrie? Of ben je juist gemotiveerd om een opleiding in die richting te volgen? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou als Operator bij onze partner in Papendrecht.
Uitzenden en daarna in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Papendrecht 36 uur
Bekijk vacature

Chauffeur / Belader

Zoek jij als chauffeur een stabiele baan met vaste werktijden en hou je ervan om meer te doen dan alleen rijden? Dan is deze vacature Chauffeur / Belader perfect geschikt voor jou! 
Uitzenden en daarna in dienst € 2882 p.m. / 1 fte Capelle aan den IJssel 40 uur
Bekijk vacature

(Junior) Monteur Spijkenisse (rechtstreeks contract)

Zin in een uitdaging? Beheers je toegangscontrolesystemen en los je problemen op als een pro? We zoeken een Jr. Monteur toegangscontrolesystemen in Spijkenisse! Plaatsen, repareren, uitleggen - jij regelt 't. Herken jij je hier in? Dan is deze vacature iets voor jou!
Direct in dienst € 2700 p.m. / 1 fte Spijkenisse 40 uur
Bekijk vacature

HR Adviseur in Dordrecht (rechtstreeks contract)

Heb jij ervaring als HR-adviseur en werk je graag in een technische internationale omgeving? Dan is deze baan als HR-adviseur in Dordrecht iets voor jou!
Direct in dienst € 4200 p.m. / 1 fte Dordrecht 37 uur
Bekijk vacature

Servicemonteur

Ben jij graag bezig met het repareren, onderhouden en plaatsen van diverse horeca-apparatuur? En wil jij op termijn jouw eigen service bus? Lees dan verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 2250 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature