Vind je RIX vacature

Zoekfilters

Locatie

Afstand: 30 km
Branche
Salaris
€ 0 € 5000≥
Diensttype
92 vacatures gevonden
Uitgelicht

Logistiek medewerker Ridderkerk

Heb jij ervaring in de logistiek en affiniteit met de technische sector? Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zoeken namelijk een enthousiaste logistiek medewerker voor een technisch bedrijf in Ridderkerk. De functie is direct in dienst bij de opdrachtgever!

Direct in dienst € 2800 p.m. / 1 fte Ridderkerk 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Logistiek Medewerker Etten-Leur

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Ontdek jouw mogelijkheden als Logistiek Medewerker in Etten-Leur bij dé specialist in hout- en bouwmaterialen, met de flexibiliteit van 12 zelf in te vullen ADV-dagen. Lees snel verder!

Uitzenden en daarna in dienst € 2600 p.m. / 1 fte Etten-Leur 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Servicemonteur regio Culemborg (direct in dienst bij onze partner)

Ben je een beetje handig? Opgelet! Zoek je een baan waar je zelfstandig kunt werken, je eigen servicebus krijgt en direct in dienst komt bij onze partner in de regio Culemborg? Lees dan snel verder, want dan is een baan als servicemonteur van slimme afvalbakken wat je zoekt!
Direct in dienst € 2750 p.m. / 1 fte Culemborg 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Bijrijder Waswagen/Techniekwagen regio Zaandam

MET SPOED GEZOCHT!!! Voor onze partner in Zaandam zijn wij op zoek naar bijrijders voor het reinigen en onderhouden van ondergrondse containers in de regio Amsterdam.  Als jij graag werkt in de afvalinzameling/reiniging en in teamverband, dan moet je deze vacature zeker lezen!
Uitzenden en daarna in dienst € 2729 p.m. / 1 fte Zaandam 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Backofficemedewerker bij RIX Buro (parttime)

Vind je het een leuke uitdaging om de wekelijkse betalingen te verzorgen voor onze flex-medewerkers? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een backofficemedewerker voor ons kantoor in Ridderkerk. Als je ervaring hebt met boekhouding en/of salarisadministratie en graag deel uitmaakt van een jong, dynamisch en groeiend bedrijf, dan zijn we op zoek naar jou!
Direct in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Ridderkerk 24 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Backofficemedewerker bij RIX Buro in Ridderkerk

Vind je het een leuke uitdaging om de wekelijkse betalingen te verzorgen voor onze flex-medewerkers? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een backofficemedewerker voor ons kantoor in Ridderkerk. Als je ervaring hebt met boekhouding en/of salarisadministratie en graag deel uitmaakt van een jong, dynamisch en groeiend bedrijf, dan zijn we op zoek naar jou!

Direct in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Ridderkerk 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

MET SPOED GEZOCHT! ZZP Maaimachinist in de regio Sluis

MET SPOED GEZOCHT!!! Zoek jij een opdracht voor een langere periode en heb je eerder op een maaimachine gezeten? Dan is deze opdracht in de regio Sluis iets voor jou!
Freelance € 4853 p.m. / 1 fte Oostburg 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Reachstackerchauffeur Klundert

Ben jij de ervaren Reachstacker chauffeur die we zoeken? Wil jij direct een contract voor Onbepaald Tijd? Dan is deze vacature van reachstacker chauffeur in de buurt van Klundert iets voor jou!

Direct in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Klundert 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Chauffeur / Incidentbestrijder in Papendrecht

Ben jij minimaal in het bezit van een B(E)-rijbewijs en écht op zoek naar een uitdaging? Dan is de functie van Chauffeur / Incidentbestrijder in Papendrecht écht iets voor jou! Je vraagt je misschien af, ‘heb ik hier specifieke werkervaring voor nodig?’ Dit kan zeker handig zijn, maar het is geen vereiste. Een goed begin is je B(E)-rijbewijs en een leergierige instelling.
Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Papendrecht 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Logistiek medewerker Maasvlakte

Solliciteer nu voor de vacature van logistiek medewerker in Maasvlakte, waar je direct in dienst treedt met een salaris tot €2.700,- bruto per maand! 
Direct in dienst € 2700 p.m. / 1 fte Botlek Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Chauffeur CE bij Transport Arie Kreuk in Ridderkerk

Kraanhelden en hengelaars opgelet! Transport Arie Kreuk is op zoek naar nieuwe chauffeurs. Het gaat goed met het bedrijf en daarom weten steeds meer klanten ons te vinden. Groei jij met ons mee? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste vrachtwagenchauffeurs CE met (of zonder) kraanervaring. 
Direct in dienst € 3346 p.m. / 1 fte Ridderkerk 47 uur
Bekijk vacature
Uitgelicht

Magazijnmedewerker Barendrecht

Ben jij de logistieke goeroe die met een glimlach dozen herkent en pallets de baas is? Maak van elke werkdag een feestje en kom ons team versterken als Magazijnmedewerker goederenontvangst in Barendrecht!

Uitzenden en daarna in dienst € 2400 p.m. / 1 fte Barendrecht 40 uur
Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker bij Tienmorgen Advies (20-24 uur)

Financieel Administratief Medewerker gezocht! Heb jij een financiële achtergrond? Ben jij taalkundig (grammaticaal) en secuur? Dan is Tienmorgen Advies B.V. in Hardinxveld-Giessendam
op zoek naar jou! 
Direct in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Hardinxveld-Giessendam 24 uur
Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker Dordrecht

Heb jij ervaring met financiële administratie? Werk je graag in een internationale organisatie? Kom dan werken bij onze partner in Dordrecht als medewerker financiële administratie.
Je krijgt een rechtstreeks dienstverband.
Direct in dienst € 2800 p.m. / 1 fte Dordrecht 37 uur
Bekijk vacature

Bijrijder / Reiniger in regio Rotterdam bij Waste Vision

Gezocht: Bijrijder / Reiniger in regio Rotterdam
Ben je op zoek naar een baan met redelijk stabiele werktijden en de mogelijkheid om samen te werken met een vaste collega-chauffeur? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!
Uitzenden en daarna in dienst € 2500 p.m. / 1 fte Barendrecht 40 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Rotterdam

Wil jij graag werken in een technisch magazijn? Heb jij ervaring met het rijden van een hef- en/of reachtruck? Dan is de baan van magazijnmedewerker in de buurt van Rotterdam, de baan die je zoekt! 
Uitzenden en daarna in dienst € 2600 p.m. / 1 fte Rotterdam 38 uur
Bekijk vacature

Loodsmedewerker (dag-avonddienst)

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan past deze vacature helemaal bij jou! Wij zijn per direct op zoek naar een loodsmedewerker voor een groeiend transportbedrijf in de omgeving van de Waalhaven in Rotterdam.

Uitzenden en daarna in dienst € 2600 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Technisch Magazijnmedewerker

Ontdek als de nieuwe Technisch Magazijnmedewerker dat je onderdeel bent van een leuk en gezellig team en dat je ook de kans en de ruimte krijgt je te ontwikkelen en door te groeien. Lijkt dit je wat, lees dan snel verder.

Uitzenden en daarna in dienst € 2600 p.m. / 1 fte Berkel en Rodenrijs 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek Operator Moerdijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een snelgroeiend bedrijf? Werk je graag in de buitenlucht en weet je van aanpakken? Dan is de functie van Logistiek Operator Moerdijk wellicht de baan die je zoekt!
Direct in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Moerdijk 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek medewerker Barendrecht

Heb jij ervaring(en) met hef-en/of reachtruck werkzaamheden? Ben jij een zelfstandig iemand die er graag voor zorgt dat alle goederen op de juiste manier doorgezet worden? Hou jij van orde en ga je graag netjes te werk? 
Uitzenden en daarna in dienst € 2500 p.m. / 1 fte Barendrecht 40 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur C Reiniging

Gezocht: Vrachtwagenchauffeur Wasvoertuig Wij zijn per direct op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken.
Direct in dienst € 3100 p.m. / 1 fte 's-Hertogenbosch 40 uur
Bekijk vacature

Customer Servicemedewerker Moerdijk (rechtstreeks contract)

Heb jij ervaring als expediteur of customer servicemedewerker en ook met gevaarlijke stoffen (ADR) en wegtransport? Dan zijn we op zoek naar jou!
Direct in dienst € 3750 p.m. / 1 fte Moerdijk 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur CE Autolaadkraan in Utrecht (rechtstreeks contract)

Chauffeur, ben jij die werkweken van 60 uur helemaal zat? Aan het einde van de dag toch ‘nog even’ een rit doen, dat hoeft niet! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trekker-oplegger chauffeur die aan de slag wil bij een leuke werkgever in de buurt van Utrecht.
Uitzenden en daarna in dienst € 3100 p.m. / 1 fte Utrecht 40 uur
Bekijk vacature

Monteur Werkplaats Moerdijk (rechtstreeks contract)

Ben jij op zoek naar een uitdagende binnendienstfunctie en lijkt het je leuk om samen met collega's mobiele tanks en/of andere equipment te onderhouden in een moderne werkplaats? Dan is dit de baan je zoekt!
Direct in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Lage Zwaluwe 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C Techniekwagen Regio Utrecht

Chauffeur C(E)! Ben je op zoek naar een nieuwe baan met een goed salaris, 38 vrije dagen en een direct contract bij onze partner in Maarssen? Lees dan snel verder, want werken als Chauffeur C op een techniekwagen voor het onderhouden van ondergrondse containers in de regio Utrecht is misschien wel iets voor jou!
Direct in dienst € 3400 p.m. / 1 fte Maarssen 40 uur
Bekijk vacature

ZZP Machinist Groenvoorziening Regio Den Haag

Zie jij jezelf al zitten achter het stuur van 'n tractor, gazonmaaier, quad of 'n borstelmachine? En ben je gereed om als ZZP machinist aan de slag te gaan met verschillende klussen in de groenvoorziening in de Regio Den Haag? Lees dan snel verder!
Freelance € 5720 p.m. / 1 fte Zoetermeer 40 uur
Bekijk vacature

Machinist Groenvoorziening Regio Den Haag

Wil jij als machinist rijden op een tractor, gazonmaaier, quad of een borstelmachine? Ben je klaar om als machinist te werken aan diverse groenprojecten in de regio Den Haag? Lees dan snel verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Delft 40 uur
Bekijk vacature

ZZP Meewerkend Voorman Groenvoorziening regio Rotterdam

Heb je ervaring in de groenvoorziening en ben jij enthousiast om een team te leiden? De vacature van ZZP Meewerkend Voorman Groenvoorziening in regio Rotterdam past dan perfect bij jou! Ervaring als meewerkend voorman groenvoorziening is een Pré.
Freelance € 5893 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

ZZP Meewerkend Voorman Groenvoorziening regio Den Haag

Vind jij het leuk om een team te leiden? En heb je al enige ervaring in de groenvoorziening? Dan is de vacature van ZZP Meewerkend Voorman Groenvoorziening in regio Den Haag iets voor jou! Ervaring als meewerkend voorman groenvoorziening is een pre!
Freelance € 5720 p.m. / 1 fte Zoetermeer 40 uur
Bekijk vacature

ZZP medewerker groenvoorziening Regio Den Haag

Op zoek naar een langdurige ZZP opdracht in de groenvoorziening? En heb jij ervaring als ZZP medewerker groenvoorziening? Dan is de functie van ZZP medewerker groenvoorziening in de regio Den Haag iets voor jou!
Freelance € 4680 p.m. / 1 fte Zoetermeer 40 uur
Bekijk vacature

ZZP medewerker groenvoorziening Regio Rotterdam

Ben jij een zzp'er met ervaring in de groenvoorziening en wil je een opdracht voor een langere periode? Lees dan snel verder, want dan is de opdracht als zzp medewerker groenvoorziening in de regio Rotterdam precies wat je zoekt!
Freelance € 4680 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Meewerkend Voorman Groenvoorziening regio Den Haag

Ben jij een meewerkend voorman Groenvoorziening of een ervaren medewerker groenvoorziening die toe is aan een nieuwe stap? Dan is de vacature van Meewerkend Voorman Groenvoorziening in de regio Den Haag iets voor jou!

Uitzenden en daarna in dienst € 3050 p.m. / 1 fte Zoetermeer 40 uur
Bekijk vacature

Medewerker Groenvoorziening regio Den Haag

Ben je op zoek naar een functie waarbij je buiten kunt werken en actief bezig kunt zijn? Wil je graag een baan voor de lange termijn in de regio Den Haag? Neem dan snel een kijkje bij deze vacature voor een functie als medewerker groenvoorziening.

Uitzenden en daarna in dienst € 2650 p.m. / 1 fte Delft 40 uur
Bekijk vacature

Medewerker groenvoorziening regio Rotterdam

Werk je graag buiten en steek je graag de handen uit de mouwen? Zoek je naar werk voor een langere periode in de regio Rotterdam? Lees dan snel verder, want dan is een baan als medewerker groenvoorziening wellicht iets voor jou.
Uitzenden en daarna in dienst € 2650 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Vakantiepark Groenvoorzienings medewerker Regio Alkmaar, Purmerend en Zwaag

Ben je als Groenvoorziener op zoek naar een vaste werkplek en waar je het hele jaar door kan werken? Woon je in de regio van Alkmaar, Purmerend en Zwaag? Lees dan snel verder, want werken als medewerker groenvoorziening op een vakantiepark in een van deze regio's is wellicht precies wat je zoekt!

Uitzenden en daarna in dienst € 2599 p.m. / 1 fte Schermerhorn 40 uur
Bekijk vacature

Industrieel Reiniger (met direct contract voor onbepaalde tijd)!

Reinigers opgelet! Wil jij direct een contract voor onbepaald tijd en werken als reiniger op een vaste locatie, lees dan snel verder!
Vast contract € 3000 p.m. / 1 fte Zevenbergen 40 uur
Bekijk vacature

ZZP Groen Medewerker Vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen

ZZP'er opgelet! Ben je op zoek naar een langdurige opdracht op één vaste locatie? Dan zou deze opdracht als medewerker groenvoorziening op een vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt. Lees snel verder!
Freelance € 4853 p.m. / 1 fte Groede 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek Montage Medewerker Dordrecht

De ene dag werk je op de heftruck, de andere dag ben je op locatie aan het monteren. Deze vacature biedt het beste van beide werelden! Solliciteer direct voor de functie Logistiek Montagemedewerker in Dordrecht.
Uitzenden en daarna in dienst € 2750 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur/Belader Regio Gouda

Ben jij als chauffeur op zoek naar een baan met vaste uren en wil je op tijd thuis zijn? Heb je zin om meer te doen dan alleen maar rondkarren? Dan is deze vacature voor Chauffeur/Belader helemaal op jouw lijf geschreven.

Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Gouda 40 uur
Bekijk vacature

Medewerker Groenvoorziening Vakantiepark in Zeeland

Ben je op zoek naar werk voor een langere periode op een vaste locatie? Lees dan verder, want de functie van medewerker groenvoorziening op een vakantiepark in Zeeland zou weleens perfect voor jou kunnen zijn!

Uitzenden en daarna in dienst € 2525 p.m. / 1 fte Goes 40 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Brielle

Werk jij graag in vaste werktijden, samen met leuke collega's en in een klein magazijn? Als magazijnmedewerker in de omgeving Brielle is dit gegarandeerd wat je zoekt! 
Uitzenden en daarna in dienst € 2500 p.m. / 1 fte Brielle 40 uur
Bekijk vacature

Uitvoerder Groen in Papendrecht

Uitvoerders, Even Opletten! Ben je ervaren in groenbeheer en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Beschik je over natuurlijk leiderschapstalent en ben je bedreven in organiseren en snel handelen? Dan zou de functie van Uitvoerder wellicht perfect voor jou kunnen zijn. Lees verder voor meer informatie!

Direct in dienst € 3800 p.m. / 1 fte Papendrecht 40 uur
Bekijk vacature

Machinisten in de Wegenbouw (Direct in dienst) ook voor ZZP'ers

Freesmachinist en Walsmachinist gezocht in regio Zaltbommel! Wil je niet alleen een goed salaris en een direct contract bij de opdrachtgever, maar ook afwisselend werk in een vast team met goede machines?. Lees dan snel verder! Ook voor ZZP'ers!
Direct in dienst € 3549 p.m. / 1 fte Zaltbommel 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C Waswagen of Techniekwagen in Zaandam

Chauffeur C(E)! Ben je op zoek naar een nieuwe baan met een goed salaris, 38 vrije dagen en een direct contract bij onze partner in Zaandam? Lees dan snel verder, want werken als Chauffeur C op een waswagen of techniekwagen voor het onderhouden en reinigen van ondergrondse containers in Amsterdam misschien wel iets voor jou!
Direct in dienst € 3400 p.m. / 1 fte Zaandam 40 uur
Bekijk vacature

Meewerkend Voorman Groenvoorziening regio Rotterdam

Ben jij een meewerkend voorman Groenvoorziening of een ervaren medewerker groenvoorziening die toe is aan een nieuwe stap? Dan is de vacature van Meewerkend Voorman Groenvoorziening in de deze regio Rotterdam iets voor jou!
Uitzenden en daarna in dienst € 3100 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Meewerkend Voorman Groenvoorziening Ridderkerk (Direct in dienst bij onze opdrachtgever)

Ervaring in het groen? Check. Technisch onderlegd? Check. Op zoek naar een uitdagende rol met een aantrekkelijk salaris en directe indiensttreding bij onze opdrachtgever? Zoek niet verder! Wij zoeken een gedreven Meewerkend Voorman die klaar is voor de volgende stap. Lees snel verder en grijp deze kans!
Direct in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Ridderkerk 40 uur
Bekijk vacature

ZZP Maaimachinist Zeeuws-Vlaanderen

Ben jij als zzp maaimachinist liefhebber van perfect gemillimeterde gazons? Als kenner van graswerk weet je feilloos wanneer en waar je moet maaien. Dan is dit jouw volgende stap.
Freelance € 5547 p.m. / 1 fte Terneuzen 40 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Zoetermeer

Zoek jij een logistieke baan met veel afwisseling en uitdaging? Dan kun jij per direct aan de slag als logistiek medewerker in Zoetermeer!
Uitzenden en daarna in dienst € 2700 p.m. / 1 fte Bleiswijk 40 uur
Bekijk vacature

Combi vrachtwagenchauffeur CE regio Gennep

Vrachtwagenchauffeur CE opgelet! Wil je een 4-daagse werkweek en een goed salaris? Heb jij ervaring als kraanwagenchauffeur of als combi chauffeur? Lees dan snel verder!
Direct in dienst € 4000 p.m. / 1 fte Gennep 55 uur
Bekijk vacature

Combi vrachtwagenchauffeur CE regio Moerdijk

Vrachtwagenchauffeur CE opgelet! Wil je een 4-daagse werkweek en een goed salaris? Heb jij ervaring als kraanwagenchauffeur of als combi chauffeur? Lees dan snel verder!
Direct in dienst € 4000 p.m. / 1 fte Moerdijk 55 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C / Monteur bij Waste Vision

Ben jij op zoek naar een vaste werkgever waar je jouw passie voor sleutelen kunt combineren met vrachtwagen rijden? Werk je graag op (redelijk) vaste werktijden en hecht je waarde aan vrije weekenden? Dan is Waste Vision jouw ideale nieuwe werkgever!
Direct in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Heinenoord 40 uur
Bekijk vacature

ZZP medewerker groenvoorziening Hellvoetsluis

Ben jij een zzp'er met ervaring in de groenvoorziening en wil je een opdracht voor een langere periode? Lees dan snel verder, want dan is de opdracht 'zzp-medewerker groenvoorziening' precies wat je zoekt!
Freelance € 4333 p.m. / 1 fte Hellevoetsluis 40 uur
Bekijk vacature

Industrieel reiniger (ZZP)

Gezocht: Industrieel reinigers met ervaring!

RIX is voor een vaste opdrachtgever op zoek naar ervaren industrieel reinigers. Heb jij ervaring binnen de industriële reiniging en ben je fulltime beschikbaar? Dan zoeken wij jou!
Freelance € 5200 p.m. / 1 fte Botlek Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Monteur toegangscontrolesystemen (direct in dienst!)

He he, eindelijk. Aangekomen bij het hotel na een lange reis. Snel inchecken, koffers naar boven sleuren en dan neerploffen op het kingsize bed, heerlijk toch? Je staat voor je hotelkamer en alleen nog naar binnen voordat de relaxmodus aan kan. ‘Nee he…., de paslezer werkt niet!’ Herken jij deze frustratie en los je eigenlijk het liefst zelf dit soort problemen op? Dan ben jij de persoon die we zoeken! 
Direct in dienst € 3250 p.m. / 1 fte Spijkenisse 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek Support Medewerker

Ben je klaar voor de volgende stap in je logistieke carrière? Ontdek jouw mogelijkheden als Logistiek Support Medewerker in de buurt van Etten-Leur. Deze functie staat open bij onze partner in bouwmaterialen waarbij je maar liefst 12 ADV krijgt! Ben je geïnteresseerd, lees dan snel verder.

Uitzenden en daarna in dienst € 2975 p.m. / 1 fte Etten-Leur 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek Coördinator in Dordrecht (rechtstreeks contract)

Heb je ervaring binnen de logistiek en ben je bekend met ERP of WMS software? Vind je het leuk om je te ‘’bemoeien’’ met procesverbetering? Wordt dan de nieuwe Logistiek Coördinator bij onze partner in Dordrecht. Je krijgt hier een rechtstreeks contract!
Direct in dienst € 3500 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek Medewerker - Een Dynamische Uitdaging!

Ben jij op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging waar je jouw logistieke ervaring kunt inzetten én nieuwe kennis kunt opdoen? Wil je afwisseling in je werk, binnen een dynamische, internationale werkomgeving? Dan is dit jouw kans!
Uitzenden en daarna in dienst € 2500 p.m. / 1 fte Zwijndrecht 40 uur
Bekijk vacature

ZZP Machinist in de groenvoorziening Regio Rotterdam

Ben jij een ZZP'er die ervaring heeft als machinist en klaar is om aan de slag te gaan met diverse voertuigen zoals een tractor, gazonmaaier, quad of borstelmachine? Lees dan snel verder! Dan hebben we mogelijk interessante projecten voor jou in de groenvoorziening in de regio Rotterdam.
Freelance € 5893 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Machinist groenvoorziening Regio Rotterdam

Wil jij als machinist rijden op een tractor, gazonmaaier, quad of een borstelmachine? Ben je klaar om als machinist te werken aan diverse groenprojecten in de regio Rotterdam? Lees dan snel verder!

Uitzenden en daarna in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Administratief Medewerker bij Tienmorgen Advies 20-24 uur (rechtstreeks contract)

Heb jij een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en werk je graag als (financieel) administratief medewerker? Vind je het leuk om klantcontact te hebben? Wordt dan (Financieel) Administratief Medewerker in Hardinxveld bij Tienmorgen Advies B.V. !
Direct in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Hardinxveld-Giessendam 24 uur
Bekijk vacature

Transportplanner regio Utrecht (rechtstreeks contract)

Heb jij ervaring als transportplanner of als chauffeur en wil je graag de stap maken? Wordt dan transportplanner bij onze partner in regio Utrecht. Je krijgt hier een rechtstreeks contract!
Direct in dienst € 3500 p.m. / 1 fte Nieuwegein 40 uur
Bekijk vacature

Storingsmonteur rioleringen regio Den Haag/Rotterdam

Ben jij toe aan een échte uitdaging? Wij zoeken iemand die niet bang is om zijn handen vuil te maken. Als Storingsmonteur rioleringen kom je terecht in een functie waar elke dag anders is. Reageer direct als jij je hierin kan vinden!
€ 3100 p.m. / 1 fte Rotterdam 40 uur
Bekijk vacature

Meewerkend Voorman Groenvoorziening in Ridderkerk (Direct in dienst)

Ben jij een ervaren hovenier of groenvoorziener die klaar is voor de volgende stap? Wil je een baan met een aantrekkelijk salaris en directe indiensttreding bij onze partner? Dan is de vacature van Meewerkend Voorman Groenvoorziening in Ridderkerk iets voor jou!

Direct in dienst € 3250 p.m. / 1 fte Ridderkerk 40 uur
Bekijk vacature

Bijrijder/Servicemonteur Regio Utrecht

Als bijrijder werken? Wil jij sleutelen aan onder- en bovengrondse containers in de regio Utrecht of dit leren? Word bijrijder/assistent-servicemonteur in Maarsen en groei door tot een volwaardige monteur met ondersteuning van onze opdrachtgever!
Uitzenden en daarna in dienst € 2789 p.m. / 1 fte Maarssen 40 uur
Bekijk vacature

Inkoper bij ATS Transporttechnieken in Rijen (rechtstreeks contract)

Heb je ervaring als operationeel of tactisch inkoper? Heb je eerder in een technische omgeving gewerkt?
Wordt dan inkoper bij onze partner ATS Transporttechnieken in Rijen! Je krijgt hier een rechtstreeks contract.
Direct in dienst € 4700 p.m. / 1 fte Rijen 38 uur
Bekijk vacature

Logistiek medewerker Velsen

Solliciteer nu voor de functie Logistiek medewerker in Velsen, je gaat namelijk direct in dienst met een salaris tot €2.700,- bruto per maand!  

Direct in dienst € 2700 p.m. / 1 fte Velsen-Noord 40 uur
Bekijk vacature

Medewerker Orderverwerking

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ontsnapt er geen detail aan jouw aandacht en kun jij lezen en schrijven met Microsoft Office? Dan ben jij de medewerker orderverwerking die we in de omgeving van Gorinchem zoeken!

Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Hardinxveld-Giessendam 40 uur
Bekijk vacature

Servicemonteur regio Rotterdam (rechtstreeks contract)

Elke dag een nieuwe uitdaging en werk je het liefst zelfstandig? Wordt dan Servicemonteur in de regio Rotterdam. RIX zoekt namens Waste Vision een nieuwe servicemonteur. Je krijgt rechtstreeks een contract bij Waste Vision.

Direct in dienst € 2750 p.m. / 1 fte Barendrecht 40 uur
Bekijk vacature

Technisch medewerker (rechtstreeks contract)

Ben jij handig, kun je (een beetje) lassen en werk je daarnaast graag buiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je krijgt hier een rechtstreeks contract bij onze partner in regio Hoeksche Waard.
Direct in dienst € 2800 p.m. / 1 fte Heinenoord 40 uur
Bekijk vacature

ZZP Medewerker Groenvoorziening Vakantiepark Zeeland

ZZP'ers, let op! Zoek je een langdurig project op een vaste locatie? Dan is deze vacature als ZZP medewerker groenvoorziening op een vakantiepark in Zeeland misschien wel precies wat je zoekt. Lees verder voor meer informatie!
Freelance € 4853 p.m. / 1 fte Goes 40 uur
Bekijk vacature

Medewerker Groenvoorziening Vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen

Wil je graag een baan voor de langere termijn op een vaste locatie? Dan zou de rol van medewerker groenvoorziening op een vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen wel eens precies kunnen zijn wat je zoekt. Lees snel verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 2525 p.m. / 1 fte Groede 40 uur
Bekijk vacature

Heftruckchauffeur Sas van Gent

Ben jij op zoek naar een baan waar je de hele dag met de heftruck werkt en een salaris kan verdienen tot wel € 3.000,- bruto per maand? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Sas van Gent 40 uur
Bekijk vacature

Orderpicker Drechtsteden

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de wereld van hout en wil je deel uitmaken van een groeiend bedrijf in de Drechtsteden? Grijp dan nu je kans! Dit toonaangevende houtbedrijf zoekt een gemotiveerde orderpicker om ons dynamische team te versterken.
Uitzenden en daarna in dienst € 2400 p.m. / 1 fte Zwijndrecht 39 uur
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur CE dagritten (direct contract)

Ha vrachtwagenchauffeur! Ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste werkgever waar jij een cruciale rol gaat spelen binnen de organisatie? Lijkt het je leuk om eigen filialen te bevoorraden met goederen en werk je het liefst 40 tot 50 uur per week? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Direct in dienst € 3485 p.m. / 1 fte Utrecht 45 uur
Bekijk vacature

Logistiek Administratief Medewerker Zwijndrecht

Als Logistiek Administratief Medewerker in de omgeving van Zwijndrecht heb jij je volle aandacht voor kwaliteit. Heb jij oog voor details en ben je iemand die tijdig weet te handelen? Zoek dan niet verder en solliciteer direct!
Uitzenden en daarna in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Zwijndrecht 40 uur
Bekijk vacature

Servicemonteur Dordrecht

Grijp nu de mogelijkheid om jouw technische talenten te benutten en ga aan de slag als Service Monteur in DordrechtNa een korte uitzendperiode krijg je een direct contract bij de werkgever.
Uitzenden en daarna in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C / Monteur buitendienst Utrecht

Chauffeur, ben jij die werkweken van 60 uur (of meer) helemaal zat? Aan het einde van de dag toch ‘nog even’ een rit doen, dat hoeft niet! Kom werken als Servicemonteur buitendienst. Je rijdt dan met de vrachtwagen (C rijbewijs) en je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van slimme afvalcontainers en preventief onderhoud hieraan.
Direct in dienst € 3600 p.m. / 1 fte Utrecht 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur C / Monteur buitendienst Amsterdam (rechtstreeks contract)

Chauffeur, ben jij die werkweken van 60 uur (of meer) helemaal zat? Aan het einde van de dag toch ‘nog even’ een rit doen, dat hoeft niet! Kom werken als Servicemonteur buitendienst. Je rijdt dan met de vrachtwagen (C rijbewijs) en je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van slimme afvalcontainers en preventief onderhoud hieraan.
Direct in dienst € 3600 p.m. / 1 fte Amsterdam 40 uur
Bekijk vacature

Leerling Kraanwagenchauffeur CE bij Transport Arie Kreuk

Heb jij een CE-rijbewijs en droom jij ervan om kraanwagenchauffeur te worden? Transport Arie Kreuk is op zoek naar nieuwe collega's. Het gaat goed met het bedrijf en daarom weten steeds meer klanten ons te vinden. Groei jij met ons mee? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste vrachtwagenchauffeurs. Je wordt intern opgeleid tot kraanwagenchauffeur. 
Direct in dienst € 3191 p.m. / 1 fte Ridderkerk 40 uur
Bekijk vacature

Chauffeur CE Autolaadkraan bij Waste Vision

Chauffeur, ben jij die werkweken van 60 uur helemaal zat? Aan het einde van de dag toch ‘nog even’ een rit doen, dat hoeft niet! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trekker-oplegger chauffeur die aan de slag wil bij Waste Vision in Heinenoord
Direct in dienst € 3350 p.m. / 1 fte Heinenoord 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek medewerker Moerdijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een snelgroeiend bedrijf? Werk je graag in de buitenlucht en weet je van aanpakken? Dan is de functie van Logistiek medewerker in Moerdijk wellicht de baan die je zoekt! Je krijgt zelfs direct een contract direct in dienst bij onze opdrachtgever!
Direct in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Moerdijk 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek medewerker Bleiswijk

Werken als logistiek medewerker in het gloednieuwe distributiecentrum in Bleiswijk? Ben jij in het bezit van een heftruck-/ of reachtruckcertificaat? Lees dan snel verder!
Uitzenden en daarna in dienst € 2400 p.m. / 1 fte Bleiswijk 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek medewerker Gorinchem

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team in een groot magazijn, waar je een bruto salaris tot € 2900,- per maand kunt verdienen? En dat is nog niet alles – je krijgt ook de kans om je heftruck- en/of bovenloopkraancertificaat te behalen! Lees snel verder voor meer details.

Uitzenden en daarna in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Hardinxveld-Giessendam 45 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Zwijndrecht

Zoek jij een boeiende baan met flexibele werktijden, een prettige werksfeer en leuke collega's? En zie jij jezelf al gebruikmaken van de in-house gym? Dan is onze vacature voor Magazijnmedewerker in de regio Zwijndrecht de ideale match voor jou! Ontdek waarom jij binnenkort onmisbaar bent in ons magazijn.

Uitzenden en daarna in dienst € 2500 p.m. / 1 fte Zwijndrecht 40 uur
Bekijk vacature

Teamleider Productie (2-ploegen)

Heb jij ervaring als Teamleider en heb je ervaring met het aansturen van een operationeel team in de productie? Word jij enthousiast van het zo optimaal mogelijk laten presteren van jouw collega's? Dan zoeken wij jou voor onze partner in regio Gorinchem!
Direct in dienst € 4300 p.m. / 1 fte Arkel 40 uur
Bekijk vacature

(Junior) Monteur Spijkenisse (rechtstreeks contract)

Zin in een uitdaging? Beheers je toegangscontrolesystemen en los je problemen op als een pro? We zoeken een Jr. Monteur toegangscontrolesystemen in Spijkenisse! Plaatsen, repareren, uitleggen - jij regelt 't. Herken jij je hier in? Dan is deze vacature iets voor jou!
Direct in dienst € 2700 p.m. / 1 fte Spijkenisse 40 uur
Bekijk vacature

Coördinator ordermanagement (Direct in dienst)

Als Coördinator ordermanagement in de omgeving van Zwijndrecht heb jij je volle aandacht voor kwaliteit. Heb jij oog voor details en ben je iemand die tijdig weet te handelen? Zoek dan niet verder en solliciteer direct!
Direct in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Zwijndrecht 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek medewerker 3-ploegendienst

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je nog wel op de heftruck kunt blijven werken? Start als logistiek medewerker in de omgeving van Dordrecht en werk in een 3-ploegendienst, met een mooie toeslag boven op je salaris!
Uitzenden en daarna in dienst € 2650 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Logistiek Medewerker Sliedrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Logistiek medewerker en heb jij ervaring met de heftruck en reachtruck? Lees dan snel verder! 
Uitzenden en daarna in dienst € 2900 p.m. / 1 fte Sliedrecht 40 uur
Bekijk vacature

Technisch Logistiek medewerker (Motorcycle afdeling)

Hou jij van motoren, ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en werk je graag in een magazijn? Dan is de functie van technisch logistiek medewerker (afdeling Motorcycle) de baan die je zoekt! 
Uitzenden en daarna in dienst € 3000 p.m. / 1 fte Dordrecht 40 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Pijnacker

Ga aan de slag als magazijnmedewerker in een team met gezellige collega's in de omgeving van Pijnacker
Uitzenden en daarna in dienst € 2600 p.m. / 1 fte Pijnacker 40 uur
Bekijk vacature

(Leerling) Monteur Tankcontainers Moerdijk (rechtstreeks contract)

Hé sleutelaar! Heb jij ervaring met repareren van (tank)containers of zou je dit graag willen leren? Dan is onze opdrachtgever uit Moerdijk op zoek naar jou! 
Direct in dienst € 3200 p.m. / 1 fte Moerdijk 40 uur
Bekijk vacature